Tecnologia

La tecnologia de Cobertes Vegetals de Tocats del Terrat corregeix la demanda energètica, la petjada ecològica, l’aire que respirem, el confort i el benestar de casa nostra.

Aquests sistemes permeten amb una mínima inversió instal·lar-se a qualsevol edifici amb uns resultats òptims d’èxit tant per el jardí com per a tots els seus beneficiaris, magnificant els fantàstics beneficis.

Gaudeixi d’una fantàstica coberta vegetal i de tots els seus beneficis al terrat de casa seva. Col·labori amb el planeta des de casa seva, o la feina, cuidant de vostè mateix, dels seus i del seu entorn.

 

 

 

  Aïllament tèrmic (millora la demanda energètica)

     Purifica l’aire 

 

Capes de materials

Detall de diferents capes de drenatge per cobertes vegetals.

Capes d’aïllament tèrmic i acústic, antimicòtic, drenatge i protectores de la superfície.

Capa final vegetal sobre el substrat, el reg i la manta de reg (Geotèxtil de 500Gr/m2).

La tecnologia de Cobertes Vegetals de Tocats del Terrat
 Fantàstic estat de la  Coberta Vegetal   6  mesos  desprès de la instal·lació gràcies a la tecnologia per Terrats Verds de Tocats del Terrat. 

 

Tocats del Terrat compta amb sistema propi per cobertes vegetals i treballa amb els millors professionals del sector, unint forces per aconseguir aquest bonic canvi a la ciutat a través de la naturalesa.

Per tant la tecnologia de les Cobertes Vegetals de Tocats del Terrat corregeix la demanda energètica, la petjada ecològica, l’aire que respirem i el confort i el benestar de casa nostra i amb l’estalvi energètic aconseguit, l’actuació es paga sola en un màxim de 5 anys.

 

 

 

Escriu a: tocats@tocatsdelterrat.cat

O truca a: 617637189