CONCURS

CONCURS D’ESPAIS ON CREAR UNA COBERTA VEGETAL AL VALLÈS

Vols una coberta vegetal i ho saps.

Allà on visquis o treballis de ben segur és la millor manera de protegir els teus espais i el teu entorn. Sabem perfectament que és el camí adequat per aïllar adequadament la teva llar i la teva feina.

Protegint del fred i la calor cada cop més persistents, dels aires contaminats de les ciutats, creant espais per gaudir de la natura i de l’espectacle en el seu ric ventall de colors. Reconnectant així amb el més profund del nostre interior.

Col·laborant amb la ciutat i la comunitat en grau inestimable tot mitigant episodis de pluges torrencials. Retornant tota aquesta aigua acumulada per la coberta vegetal,  lentament a l’atmosfera, estabilitzant així la temperatura més de l’entorn més immediat. Descarregant el clavegueram de la ciutat. Que totes sabem de sobres que en episodis torrencials és totalment incapaç d’absorbir tant grans quantitats d’aigua i els carrers s’inunden.

Frena l’acusat fenomen de ¨l’illa de calor¨, que fa que les ciutats acumulin fins 10ºC més que els camps o boscos que l’envoltin. Els materials de construcció dels carrers, dels edificis, tant habitatges com naus industrials, fàbriques, etcètera… i la falta de vegetació als carrers, les cases, les comunitats, tallers o despatxos, genera aquest diferencial de temperatura tant acusat. Oi que canvia de 25ºC a 35ºC??

Doncs no t’ho pensis més!!

Afegint els components ambiental, de sostenibilitat, de descarbonització, energètics o econòmics (en 4 anys s’amortitza l’actuació).

Donant vida a multitud de fauna i flora, tant necessaris per generar un entorn ric, sà i equilibrat.

Truca’ns o escriu-nos, pel canal que desitgis, i explica’ns quina és la teva idea i de quin espai disposes i junts crearem l’entorn ideal per viure plenament.

 

Tocats del Terrat té l’honor de presentar el 1er Concurs de terrats i cobertes susceptibles d’allotjar una Coberta Vegetal on fer-hi un hort o plantar vegetació.

Es poden presentar a concurs qualsevol tipus de cobertes, ja siguin petites o grans, cases, pisos, naus, locals, escoles, particulars, comunitaris, públics o privats.

Les normes són ben clares i senzilles:

  • Un espai susceptible del Vallès
  • Voler-hi fer una Coberta Vegetal

El premi serà fer el projecte de futura Coberta Vegetal i realitzar-lo si així es desitja.

(Assumint el premiat el cost de materials i part de mà d’obra externa)

(Preu mig materials i hores externes: 60€/m2)

 

Envia’ns un correu amb la teva proposta i alguna imatge a: tocats@tocatsdelterrat.cat

 

Concurs
Concurs de Coberta Vegetal o Terrat Verd

 

Entrega de propostes fins el 31 de desembre de 2.023.

Material necessari: Fotos del lloc i de l’entorn des de diferents angles, mides, hores de sol,  adreça i qui n’és el propietari.

 

Per dubtes i presentar candidats escriviu a: tocats@tocatsdelterrat.cat.

 

Moltes gràcies i benvinguts a Tocats del Terrat